Professioneel en praktisch compliance management

met oog voor mensen en gedrag

Over mijzelf


Mijn naam is Elles Kuijpers, eigenaar van CompliMens. Ik ben een enthousiaste, proactieve en betrouwbare professional, afgestudeerd juriste en zeer ervaren in Compliance (CCO) en Privacy (CIPP/E en CIPM gecertificeerd).

CompliMens is een samentrekking van Compliance en Mens. Als Compliance consultant adviseer ik over de naleving van wet- en regelgeving en het voldoen aan verwachtingen, normen en waarden vanuit de branche of maatschappij. Daarbij vind ik het menselijke aspect heel belangrijk. Bij mijn advies houd ik rekening met de belangen van anderen en zoek ik naar gemeenschappelijke doelen. Op die manier probeer ik draagvlak te vinden voor de gekozen oplossing en bewust compliant gedrag te stimuleren.

'Mens' is ook een samenvoeging van de eerste letters van de namen in mijn gezin. Zij inspireren mij en helpen mij te focussen, relativeren en ontspannen. 

Ik heb ruim tien jaar ervaring als Compliance officer en Privacy adviseur in complexe en snel veranderende omgevingen. Ik ben deskundig, dienstverlenend, gestructureerd, doelgericht, besluitvaardig en analytisch sterk. Mijn talenten bestaan uit het begrijpen van de business, het verbinden van mensen en afdelingen, doorzettingsvermogen, creativiteit, heldere communicatie en overtuigingskracht. 

Voor een overzicht van mijn ervaring en opleidingen kunt u kijken op mijn LinkedIn-profiel. Compliant zijn is hard werken. Eisen vanuit overheid, toezichthouders en maatschappij worden steeds strenger en complexer. Boetes en de impact van incidenten en misstanden worden steeds groter. Ik beschouw het als een uitdaging om overzicht te creëren in al deze eisen en help u graag bij het in kaart brengen van regelgeving, het opstellen van een risicoanalyse of het schrijven en implementeren van beleid. 

Kijk bij 'Wat kan ik voor u doen' voor een overzicht van de diensten die CompliMens biedt. 


  

E-mailen
LinkedIn