Professioneel en praktisch compliance management

met oog voor mensen en gedrag

Compliments

CompliMens lijkt op het Engelse woord 'compliments'. Dat is niet toevallig. Complimenten geven en ontvangen is leuk en geeft energie! Door professionele en passende oplossingen te bieden voor uw organisatie wil ik bereiken dat u complimenten ontvangt voor de manier waarop u Compliance hebt ingericht. 

En natuurlijk ben ik ook trots als ik zelf een compliment ontvang. Ik wil er graag een paar met u delen:


"Elles heeft bij Onderlinge ’s-Gravenhage de rol van Compliance Officer en Functionaris Gegevensbescherming voortvarend opgepakt. Door haar kennis, ervaring en persoonlijkheid was zij vanaf de eerste dag effectief in een dynamische omgeving, waar veel werk voor haar lag. Zelfs in een situatie waar wij door Covid-19 thuis gingen werken en veel samenwerking ‘op afstand’ plaatsvond. Ze is op een prettige manier duidelijk, waardoor haar observaties en opinie goed landen in de organisatie en collega’s haar actief betrekken bij hun werkzaamheden. Zij heeft de rol van haar sleutelfunctie en die van de 2e lijn in het algemeen helpen verbeteren. En tenslotte een uitstekende overdracht gedaan aan de nieuwe, vaste collega die haar werkzaamheden overneemt."

Gilbert Pluym, Algemeen Directeur Onderlinge 's-Gravenhage


"Als Chief Risk en Compliance Officer heb ik Elles als een autoriteit in haar disciplines compliance en data privacy mogen ervaren en als een stevige business sparringpartner zien acteren. Naast dat, was ze ook een integere en loyale collega en ware coach voor haar teamgenoten en omgeving. Met Elles heb je iemand met 'hart-voor-de-zaak' aan boord."

Karin van Dorst, Chief Risk Officer bij Vistra


"Elles is een zeer fijne en betrouwbare collega die plezier en inzet uitstekend combineert. Ze is een echte kennishouder en werkt op een verantwoorde manier op het snijvlak van wet- en regelgeving en commercie. Daarbij is ze in staat om op een heel prettige manier alle stakeholders te betrekken bij het zoeken naar een gedragen en verantwoorde oplossing. Kortom: een aanwinst voor iedere organisatie!"

Gertwin Wubs, Manager Financial Economic Crime bij KnabE-mailen
LinkedIn